WhatsApp-Image-2020-06-30-at-21.58.21-1

EVENEMENTEN

Je kent de Best Life Business waarschijnlijk van het tweewekelijkse ontbijt op vrijdag. En sinds kort ook van de podcasts, waarmee we met elkaar in contact blijven tijdens de covid-19 crisis. Vanaf 2021 gaan we onze activiteiten verder uitbreiden. Zo kunnen we elkaar ontmoeten en leren kennen in een andere setting én kunnen we meer onderscheid maken in de focus van activiteiten (gericht op persoonlijke, zakelijke en/of spirituele groei). 

Ontbijt: de welbekende bijeenkomst met een bijbels thema, ruimte voor pitches en netwerken en natuurlijk met een smakelijk ontbijt op de vroege vrijdagochtend. 
Borrel: nieuw zijn de 6 borrels (ofwel vrijmibo’s) die afwisselend met het ontbijt zullen plaatsvinden. De borrels zijn wat meer casual en vooral gericht op netwerken.
Podcast: we blijven investeren in de podcast. In deze podcasts laten we een expert aan het woord die wat meer vertelt over persoonlijke roeping en zakelijke tips. Ook in de podcast is er ruimte voor pitches.
Bedrijfsbezoek: bedrijfsbezoeken zorgen dat we elkaar als ondernemers beter leren kennen. In 2021 organiseren we 3 bedrijfsbezoeken.
Workshop: daarnaast organiseren we in 2021 1 tot 3 workshops waarin we wat dieper duiken in diverse onderwerpen. Bijvoorbeeld in beleggen voor beginners.
Benefietdiner: een business community is geen business community zonder een beetje filantropie... Daarom organiseren we een keer per jaar een benefietdiner! Een goed moment om onze mooiste kleding aan te doen, te genieten van een goede maaltijd en met onze donaties bij te dragen aan een goed doel.